TH 4000 hst

TH 4000 hst TH 4335 mech. »
TH Serie
TH 4000 hst
Vragen?
 • Beschrijving kort:
  Veel vermogen in een compacte behuizing

  De Iseki TH 4000 series bestaat uit de volgende typen:  Iseki TH 4295 met 29 pk dieselmotor en Iseki TH 4365 met 36 pk dieselmotor. Een trekker met een hoog  hefvermogen, krachtige motoren en veel bedieningsgemak dat is de Iseki TH 4000 hydrostaat trekker. Door de vele totaaloplossingen en het gebruik van originele aanbouwdelen is een professionele trekker ontstaan die hier aan kan voldoen en met recht de naam Iseki draagt.

  Redactioneel stuk: -TH 4000 serie in gebruik- in vakblad "Tuin en Landschap 6/2015".Lees hier verder.

   

 • Downloads:

   TH 4000 hst. folder

   

 • Product spec 01: Rij onafhankelijke elek./hydr. in- en uitschakeling aftakas
 • Product spec 02: Motor en servicepunten goed bereikbaar
 • Product spec 03: Transmissie met 3 groepen
 • Product spec 04: Vooras heeft een draagvermogen van 1200 kg

Bediening

th 4000 bediening

Alle belangrijke bedieningshandels zijn binnen handbereik gemonteerd. Deze handels hebben allen een kleurcodering zodat er een duidelijk onderscheid is. Standaard zijn de trekkers voorzien van een cruise controle en 2 dubbel werkende ventielen.

Het dashboard is niet alleen zeer modern vorm gegeven, maar voorziet u ook van alle noodzakelijk informatie. Zo is het toerental van de motor zeer goed afleesbaar. Tevens kunt u in één opslag zien of de aftakas, 4 wd of parkeerrem is ingeschakeld. De hydrostatische rijaandrijving is voorzien van twee groepen. Met de onafhankelijke pedalen kunt eenvoudig de rijsnelheid bepalen. Tevens is het veranderen van rijrichting zeer eenvoudig.

th 4000 dashboard

th 4000 rijpedalen

 

 

 

Grasvanger

grasvanger th 4000

Er zijn verschillende typen grasvangers leverbaar nl. een laag – en een hoogkippend vangsysteem. De inhoud varieert van 550 liter tot 1250 liter.. Aandrijving van de ventilator geschiedt door de aftakas van de trekker. De grasvanger wordt gebruikt in combinatie met een zijlossend middenmaaidek.

 

Maaiers

maaidek th 4000

De volgende maaideks zijn leverbaar voor de Iseki TH 4000 series:
- 152 cm zijlossend, middenmaaier
- 137 cm  en 160 cm frontmaaiers met achterlozing en als optie een mulchset

 

 

Voorlader

Er is voor de Iseki TH 4000 series een originele Iseki voorlader leverbaar. Het hefvermogen bedraagt maar liefst 900 kg.De combinatie van een voorlader wanneer er een fronthef wordt gemonteerd is mogelijk.Voor de voorlader is ook een palletvork en mestvork leverbaar.th 4000 voorlader

Cabine

Een volwaardige cabine is natuurlijk leverbaar voor de Iseki TH 4000 series. De cabine kent een zeer ruime instap en door de vlakke vloer biedt deze zeer veel beenruimte. Het grote glasoppervlak geeft de gebruiker een goed zicht rondom. De wegverlichting achter is hoog geplaatst zodat deze goed zichtbaar is indien er een werktuig in de achterhef is gemonteerd.th cabine 2

 

Heggenschaar

th 4000 bomford heggenschaariseki 4000 met bomford robin armmaaier

In de hefinrichting achter kan een Bomford heggenknipper worden gemonteerd. Er is keuze tussen kabelbediening en elektrische bediening. Met deze heggenknipper kan men zowel links als rechts van de trekker werken. Vanwege het gewicht, stabiliteit en zware achterbrug constructie is het ook mogelijk het type Bomford Robin 325 te bevestigen. Op dit model van Bomford kunt u verschillende werktuigen monteren zoals een heggenschaar, klepelmaaier en een mulchmaaidek.

 

Sneeuwborstel/schuif

De trekker kan worden voorzien van een originele Iseki fronthef en frontaftakas . De fronthef is zeer kort aangebouwd en wordt afgesteund. De combinatie van fronthef en een voorlader is ook mogelijk. In de fronthef kan een borstel worden gemonteerd met als optie een hydraulische schuinverstelling. Ook is het mogelijk een opvangbak te monteren.bezem 2